Uke 23

Min uke starter som regel på søndagskvelden, for da reiser jeg med bussen til Trondheim, skolen og internatet. Der møter jeg vennene mine og mange andre fine mennesker og det går i ett kjør fram til jeg kommer hjem igjen fredagskvelden.

Søndagskvelden var jeg og ei vennine opp til kvigene og kalvene og koste med de. De ble med på en løpetur og vi alle lo og koste oss.

Jeg fikk også knust hjertet mitt på søndag, men det skal vi ikke nevne noe mer.

På mandag var jeg i koma, noe jeg også var på tirsdag. Vi møtte noen hjelpesløse fugleunger på mandag etter middag og de ville at vi skulle gi de mat og lære de å fly.

Tirsdag hadde jeg jegerprøve eksamen som jeg besto! Det ble feiret med ulovlig pizza og iste.Jeg møtte ei vennine og shoppet bare fornuftige ting! Da jeg kom tilbake til internatet fikk jeg masse klær og det toppet dagen min!

Onsdag var sånn her:Torsdag tok jeg og mange andre fine mennesker fra skolen årets første bad skittent vann. Det var varmere enn forventet og ganske friskt! Fant et ulekkert bilde av meg etter at jeg hadde badet, og det skal nok ikke komme hit, heh.

I går, etter at jeg kom hjem, møtte jeg disse krabatene som trengte litt trøst da tordenet kom.I dag har jeg luftet en av tre hunder, skal straks lufte den siste og i kveld skal vi grille!Håper alle sammen har hatt ei finfin uke! Og joda, det er litt sært at jeg viser min uke på en lørdag, heh.

Ét ord

SLMfotoo

11.06.2011 kl.15:28

sv; vet ikke hvor kjolene kommer fra.. tok bildet fra google.

Skriv noen nye ord

Aslaug

18, Hemne

Går på landbruksskole i Trondheim der dagene blir fylt med dyr, venner, filmtitting, leking, kjærlighet og kyr.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits