Dette er umenneskelig!

Faen... Dette er helt sykt... Det er ingen hemmelighet at det med terror, vold, makt og våpen skremmer meg. Når dette skjer mot trygge Norge, jeg har ikke ord. Hver gang jeg har sett noe lignenede på TV har jeg alltid lukket øynene og tenkt at snart er det over, snart. Da har det vært langt unna, i andre land, og ikke i det landet jeg lever i. Det har alltid vært så langt unna, men nå er det her. Jeg er målløs, sint og lei meg. 

Først går det utover de som styrer landet, så går det utover UNGDOMMER. Mennesker med meninger og som brenner for noe på MIN egen verden. Mange av de kommer aldri tilbake igjen. De kommer ikke tilbake på skolen, ikke hjem til sine kjære og til de de er glade i. Dette er helt forferdelig. De er så unge, de har ikke opplevd alt, det er så jævlig urettferdig. Jeg har bare lyst til å lukke øynene og glemme alt, så jævlig er det... 

Jeg sender varme tanker til alle pårørende, de som er der, var der, rett og slett alle som kjenner noen, eller kjenner noen som kjenner noen. 

Ét ord

Emilie D.K

22.07.2011 kl.22:46

Er så enig med deg, har virkelig ikke ord for det som skjer nå..

Skriv noen nye ord

Aslaug

18, Hemne

Går på landbruksskole i Trondheim der dagene blir fylt med dyr, venner, filmtitting, leking, kjærlighet og kyr.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits