Verden raste sammen

For akkurat en uke siden raste verden sammen. Hele den dagen hadde vært kranglete og lei. Jeg hadde utrolig lyst til å besøke bestefar på helsesenteret og gratulere han med dagen som hadde vært to dager tidligere. Inne til kaninene hadde jeg sett at hunnkaninen jeg har hatt siden jeg var 9 år var blitt syk. Jeg hadde lenge vist at det var noe som plaget henne, men jeg hadde bare sett det ann, men nå var hun virkelig syk.

Jeg ble nektet å besøke bestefar på grunn av at jeg var utrolig forkjølet, hadde sår hals og feber. Siden han var gammel og syk, skjønte jeg at jeg ikke kunne besøke han pga smittefaren. Utpå dagen fikk pappa en telefon av tanta mi om at han måtte komme på helsesenteret, og jeg skjønte at nå var bestefar utrolig syk. Det tok ikke lang tid før mamma kom og sa at han var død. Vi dro oppover og jeg brøt helt sammen. Det kjentes ut som om hele verden raste i hodet på meg. Jag har aldri mistet noen i min nærmeste familie, så dette var rett og slett helt forferdelig. 

Jeg vet at han har det bedre nå, og jeg skal aldri glemme hvor fantastisk han var da han slo an med en vittig kommentar, den fantastiske latteren hans, det faktum at han var verdens tålmodigste og snilleste mann. Elsker deg over alt på jord og savner deg utrolig mye.

Ét ord

Eirin

24.09.2011 kl.21:20

<3

Skriv noen nye ord

Aslaug

18, Hemne

Går på landbruksskole i Trondheim der dagene blir fylt med dyr, venner, filmtitting, leking, kjærlighet og kyr.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits