Mitt 2011 Del 1

 

JANUAR

Året startet med nyttårsfeiring med familien og artigheter med noen av søskenbarna. Jeg overnattet til en fetter av meg og var med på noen juleselskap/nyttårsselskap.

 

På skolen var vi ute i det kalde været, der vi lærte en del om motorsag og vedmaskin. Det var veldig kaldt og glatt:

(ingen kom til skade)

Skolen brant litt, men det ble ikke noen store skader, bare litt action for oss som bodde på nate:

Jeg var på UKM og hjalp til med å støtte deltagerne som skulle opp på scenen (som Trond):FEBRUAR

Jeg farget deler av håret rødt, noe jeg ble veldig fornøyd med:Jeg fikk vite at jeg ikke tåler melk, og ble satt på lavkarbo (noe jeg kuttet ut etter kort tid). Jeg ble 17 store år og feiret bursdag med familien:Jeg feiret med vennene mine her i Hemne med et lite te-selskap, koselig!

MARS

På mars ble jeg bedre kjent med Ellen, noe som endte med at jeg nesten ble avhengig av henne. Bestefar var en tur på helsesenteret og han ble kjempe glad da jeg besøkte han.Jeg klarte å falle ned trappa utenfor nate og slo meg både gul og blå (flaut!). To av mine snille venner skrapte av isen på alle trappene, slik at jeg ikke skulle falle ned igjen, awww, hehehehe.

APRIL

Jeg kjøpte meg nye joggesko og verdens beste snekkershorts:Jeg kjøpte meg nytt kamera!! Var på fest med Eirin, og hadde superfine briller som jeg måtte bytte inn med de jeg har i dag:Snøen forsvant og jeg fikk blodforgiftning rett før påska. I påskeferien møtte jeg noen fine franskemennesker som var utvekslingsstudenter her hjemme. Jeg var med på lamming i Surnadalen og var superforkjøla:

Jeg koste med en fin hundevalp og var på familieselskap:

Den stakkars dyna mi ble hengt opp i flaggstanga, noe som resulterte i at dynetrekket mitt revna. De som gjorde det fikk så dårlig samvittighet at de kjøpte et nytt dynetrekk med hjerter som var rosa!

Mai

Jeg var en god del syk, hadde eksamen, og var i en konfirmasjon der jeg fikk brukt den fine bunaden min:Jeg klippet av meg all rødfargen i håret, noe som endte med en kort guttesveis med hanekam:

Del 2 kommer snart!

Ét ord

Ellenmr

03.01.2012 kl.16:56

Aslaug <3

Skriv noen nye ord

Aslaug

18, Hemne

Går på landbruksskole i Trondheim der dagene blir fylt med dyr, venner, filmtitting, leking, kjærlighet og kyr.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits