Trondheim og mye besøk

Wooow! Ferien bare flyr avsted. I går tok familien den lange veien til Trondheim på en liten shopping runde. Jeg kjøpte stort sett ting til andre, men fant noe småtteri til meg selv også. På H&M kjøpte et skjerf jeg har siklet etter lenge og fant et par lekre solbriller:

 

Jeg var innom Platekompaniet og der kjøpte jeg meg to Kaizers Orchestra cder:

 

Og på Lindex fant jeg ei etterlengtet beltreim, har vært på utkikk etter det siden i høst. Jeg fant også to fine strømpebukser, en rød og en rosa:

 

Det var veldig koselig i Trondheim, gikk for det meste alene og kikket inn i butikkene. Det var lite folk, siden vi var der så tidlig på dagen og da vi var på City Syd fikk jeg litt kvalitetstid med lillebror, som ble med frivillig rundt på de forskjellige butikkene.

I dag har jeg vært barnevakt for søte Olava. Da hun sov duppen sin fikk jeg besøk av to lekre jenter, Jorunn og Linn Marit. Var utrolig koselig med besøk og det er alt for lenge siden sist. Vi pratet i timevis og gleder meg til neste gang vi treffes. Utpå kvelden ble det meget kjedelig, så jeg gikk til ei tante av meg og ble der noen koselige timer.

I dag ser jeg forresten sånn her ut:

 Hej då og god natt!

2 Ord

Tonje

22.02.2012 kl.00:35

Det er alltid når jeg går alene på shopping jeg finner noe, om jeg går og babler med andre hele tiden tenker jeg mere på det, og ikke shoppingen..

Marte Isaksen

22.02.2012 kl.10:24

Så søt du er!

Skriv noen nye ord

Aslaug

18, Hemne

Går på landbruksskole i Trondheim der dagene blir fylt med dyr, venner, filmtitting, leking, kjærlighet og kyr.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits