Første mars, ute i skogen!

På denne aller første dagen i mars har jeg tatt bilder fra morgen til kveld. Da jeg våknet skinte sola, det var blå himmel og fuglene sang.Jeg spiste en halv frokost, siden jeg hadde glemt å ha på meg linsene mine:Etterpå løp jeg ned alle trappene, og hoppet i skogsklærne mine og fløy ut dørene!

Ute møtte jeg mange glade skogsbarn:

Vi filte motorsagene skinnende og hoppet opp i skoleskyssen, en tilhenger som hang fast på en Massey Ferguson:Etter å ha nesten falt av hengeren pga hompete vei, løp vi glade som vi var ned til der vi skulle felle trær og lekte oss med motorsaga:Utsultede spiste vi lunsj som vanlig i tolv-tiden:

Etter lunsj fikk Rennei prøve å skjære i buksa, noe som ble veldig høytidlig, og læreren lo av oss da dette bilde ble tatt. Vi måtte bære boksa til skjæringa på en ordentlig måte:

Værsjegod, sa lærermesteren:Vi konkluderte med at Rennei fikk mye etterarbeid, siden hun må fikse saga, hehehhehe. Vi kjørte til skogen igjen og lekte med motorsag i fire timer til. Jeg fikk se og lære hvorfor man har vernebukse på og hvorfor man bruker støvler med vernetå, hehehehe, kappet et tre på foten min, ups! Da vi kom tilbake hoppet jeg i dusjen og løp til middag:Etter middagen halvsov jeg litt, så litt tv, leste masse på prøve, strikket litt, var sosial og så en super trist episode av Game of Thrones:

Se den fine lua Rennei har strikka:Hun strikket en lue til meg som jeg skal vise dere senere, fikk den i bursdagsgave etter ferien!!!!!! Tuuuusen takk Renneipus!

Nå er det natta, kroppen er helt utslitt og jeg er kjempe stiv i hendene, nakken og ryggen. 

2 Ord

Marte Isaksen

02.03.2012 kl.07:47

fin dag! :D

Sigrid

02.03.2012 kl.12:31

ser ut som du hadde en suuuper dag! :-)

Skriv noen nye ord

Aslaug

18, Hemne

Går på landbruksskole i Trondheim der dagene blir fylt med dyr, venner, filmtitting, leking, kjærlighet og kyr.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits