Enda en eksamen overstått og en igjen!

Tverrfaglig eksamen er endelig over. Det gikk ikke helt som forventet, men jeg er ei erfaring rikere! Etter eksamen tok jeg meg litt tid til å være skuffet, før jeg tok meg sammen, smilte og så på alt det positive rundt meg. Jeg dro på jobb for nest siste gang, slappet av med fine venner og tok meg en herlig joggetur med Frodo.

Da jeg våknet i dag tidlig og kikket ut gjennom vinduet, lo jeg godt:De satt der LENGE! Bare så ut i lufta og hørte på radio.

Jeg kom opp i samfunnsfag muntlig, så dette blir min tredje eksamen i år. Tok beskjeden med et smil, og det ble enda bedre da jeg fikk kjærlighet på pinne av læreren. Etter lunsj dro hele klassen på Egon for å kose oss litt før sommerferien:

Da vi kom tilbake løp alle opp på internatet for å sjekke karakterene, og jeg må si jeg er veldig fornøyd! Rett etterpå fikk jeg et lite kjærestebesøk av Ottar. Ellers så har jeg brukt det aller meste av ettermiddagen på å øve til eksamen som er på mandag. Nå skal jeg straks trene litt, før jeg hopper i dusjen.

Jeg er veldig glad for tiden og jeg ønsker meg eksamensgave (KREMT, mamma/ pappa/ Ottar), heh!

2 Ord

Sigrid

14.06.2012 kl.21:16

Lykke til med samfunnsfag :-)

Marte Isaksen

15.06.2012 kl.09:43

Du er så søt atte hjelp! Lykke til! :)

Skriv noen nye ord

Aslaug

18, Hemne

Går på landbruksskole i Trondheim der dagene blir fylt med dyr, venner, filmtitting, leking, kjærlighet og kyr.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits