Den første uken i august!

På tirsdag så jeg alt for mye Grey's Anatomy, laget armbånd og tok meg selv i nakke skinnet og begynte å trene skikkelig igjen. Jeg fikk endelig bruke eksamensgaven fra kjæresten som var håndvekter, og jeg tok med meg Siri og Trond på litt pilates og ikke minst en herlig gåtur. På onsdag trente jeg igjen, begynte på en treningsplan over august og ble med kusina mi til Trondheim. Da vi var kommet hjem til henne og mannen, dro vi på en kjempe fin tur i bymarka! Jeg sov over til dem og på torsdagen var vi på historisk marked og på matfestivalen. Jeg fikk shoppet litt og storkoste meg hele dagen! På ettermiddagen kom kjæresten og hentet meg, og sammen dro vi hjem til Hemne igjen. 


Da vi kom hjem dro jeg en tur på min vikarjobb, trente og øvelseskjørte hjem til kjæresten. På fredag fikk jeg igjen trent, jeg ble forfulgt av høner, vi koste med kyr og vi tok med oss Siri og Trond på Stamnesøya. Der gikk vi tur, grillet og storkoste oss.


Bilder av turen til Stamnesøya kommer i et eget innlegg! 

Nå har jeg trent hele to ganger, vært på jobb og nå ser jeg film med kjæresten. Hehehehehe, denne kua møtte jeg på jobb i dag:Og nei, hun er ikke død. Hun lå i en merkelig stilling og slappet av.

Etterpå skal jeg sove litt, for jeg skal tidlig opp på jobb i morgen. Natta!

3 Ord

Kari Tågvold

04.08.2012 kl.23:00

hørtes ut som en fin start på august :) god natt

Marte Isaksen

05.08.2012 kl.16:32

Dette hørtes skikkelig flott ut!

Aslaug

05.08.2012 kl.21:05

Marte Isaksen: Det var det! :D

Skriv noen nye ord

Aslaug

18, Hemne

Går på landbruksskole i Trondheim der dagene blir fylt med dyr, venner, filmtitting, leking, kjærlighet og kyr.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits