Pakker i posten, glattkjøring og fest

På torsdag rakk jeg å gjøre alt jeg skulle! Trente, rensket bær, malte, laget mat, pakket og dro på kjøring. Vi kjørte til Tynset og sov over der til fredag. Da var det glattkjøring og mer kjøring av bil! Glattkjøringa var kjempe gøy! Jeg var utrolig sliten da vi kom hjem til Hemne igjen, så det ble litt trening og en rolig kveld med kjæresten. I går hentet jeg to pakker på posten, en fra Stormberg og en fra H&M. Den fra Stormberg inneholdt litt treningsklær og en... KOSEDRESS! Jeg er en av de som sverget på å aldri kjøpe meg det, meeeen...

Pakken fra H&M hadde mange fine klær som jeg sikkert kommer til å vise en gang senere. Jeg og kjæresten spiste ute med Trond og Siri, før vi gikk hjem der jeg pyntet meg masse, for vi skulle på fest!Ble en kveld med super stemning, masse latter og mange flotte mennesker!

Jeg våknet helt fin i formen i dag, noe som er helt fantastisk! Det var sol og fin temperatur, så jeg tok på meg en fin sommerkjole:Vi spiste is, koste oss i sola og Siri lagde ny sidecut på meg på begge sidene denne gangen.

Etter at kjæresten dro på jobb, spiste jeg god desser:Etterpå trente jeg litt og dro på tur med Siri og Trond:Nå er jeg helt utslitt og skal finne senga, natta!

Ingen ord

Skriv noen nye ord

Aslaug

18, Hemne

Går på landbruksskole i Trondheim der dagene blir fylt med dyr, venner, filmtitting, leking, kjærlighet og kyr.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits