Sykdom, fjøs og ansiktsmasker

Jeg har vært syk hele uka... Var på skolen igjen på onsdag, men ble forkjølet så har snufset og hostet siden. På lørdag ble det en tur til Trondheim, der var vi på spillekveld med noen av søskenbarna mine og kjærestene deres. Det var utrolig koselig! Ellers så har jeg vinterferie. Jeg har lest bok, vært på jobb og ligget på sofaen, hehe. Da jeg var i Trondheim var jeg innom Lush og fikk kjøpt meg noen nødvendigheter. 

Jeg og kjæresten har samlet opp mange tomme bokser fra Lush, og da fikk vi ansiktsmaske! Ansiktsmaska heter Catastrophe cosmetic og jeg fikk med en hårkurtest, det er derfor håret mitt ser så utrolig fett ut. Det er hårkuren Marilyn. Den hadde veldig rar konsistens, men håret mitt ble silkemykt etterpå! Vurderer virkelig å kjøpe den etter hvert. 

Siden jeg er forkjølet, så har jeg veldig vondt i halsen og da har jeg unnet meg en del is.Jeg har alltid vært en is-elsker og denne melkefrie isen blir bare bedre og bedre for hver gang jeg spsier den. Den er fra Tofuline og jeg anbefaler den virkelig. Jeg synes den er god på smak og med litt karamellsaus blir den helt utmerket. 

I morgen skal jeg en tur til Trondheim igjen. Jeg skal på behandlig, som jeg ikke helt vet hva går ut på enda siden det blir min første gang i morgen. Jeg håper dette kan hjelpe meg med å bli kvitt den dumme magen min som jeg har slitt veldig med de to siste årene. Nå skal jeg straks lese litt i særemne-boka til Slankekrigen begynner. Hejdå!

Ingen ord

Skriv noen nye ord

hits