Jeg skal klare dette!

Denne dagen har vært veldig bra, hvis man ser bort i fra at matlysten mangler. Jeg tenkte å skrive litt om denne såkladte dietten jeg går på. Jeg blir syk av å spise gluten og spesielt melk. Jeg har ikke spist mat med melkeprodukter i de to siste årene, og gluten har jeg delvis unngått de siste månedene. Jeg er veldig flink til å lytte til kroppen når det kommer til mat, og etter å ha kjent at gluten gjorde meg vondt, har jeg delvis kuttet det ut. Jeg fikk det bekreftet da jeg var på Klinikk Askim sist uke at jeg ikke tåler det og at jeg skal holde meg unna. 

Noe denne dietten sier jeg ikke skal ha i meg er søtsaker. Jeg hadde skikkelig cravings de to første dagene, det var rett og slett helt forferdelig, men plutselig gikk det over.  Da kjæresten min kom hjem på fredag, spurte jeg han om han kunne unngå søtsaker i helga. Jeg får alltid stor støtte fra han, og han hjalp meg med dette også. Det ble ikke kjøpt godteri eller potetgull, men det ble en utskeielse på søndag, siden jeg var i bursdag. Det blir nok utskeielser til helgen også, siden jeg skal feire bursdagen min, så jeg må prøve å finne på noe, men det er greit så lenge jeg klarer å begrense meg. 

Etter to år med en kranglete mage, smerter og lite energi er jeg villig til å prøve alt. Jeg skal prøve så godt jeg kan med å holde meg til denne dietten jeg har fått, og selv om det er vanskelig (og jeg vet vi har sjokoladekake i kjøleskapet som roper på meg) skal jeg gjøre alt jeg kan for å klare dette. Dette er en stor mulighet. Formen er ikke på topp for tiden, kvalmen er der og jeg har dårlig matlyst, men jeg gir ikke opp! Jeg vil ut å jogge igjen, jeg vil trene masse pilates og jeg vil ha masse overskudd. Dette skal jeg klare! 

Helt til slutt vil jeg takke alle sammen som gidder å lese hele innlegget og til alle som støtter meg i dette, det betyr utrolig mye for meg. Nå skal jeg se ferdig slankekrigen med lillebror før jeg går å legger meg, natta! 

Ingen ord

Skriv noen nye ord

hits