Årets aller første helg i mars

Denne helga var alt for travel for min del. Endte opp med at jeg ble helt utslitt. Jeg var på jobb, feiret bursdag og prøvde å lese til privatist eksamen og skrive på særemnet. Det var veldig koselig å feire bursdag, selv om det ble veldig hektisk! Selv om det var travelt så bakte jeg en kake, helt alene! Okej da, det var sånn posekake, men den ble utrolig god! Den er glutenfri, melkfri og sukkerfri.Da jeg prøvde å lese biolgi, ble katten til Ottar veldig sjalu og satt seg på boka mi.I går dro jeg på behandling etter skolen, noe som gjorde meg skikkelig slapp etterpå. Da var det godt å komme hjem og se ¨Korpsfiksert¨. Jeg satt med tårer i øynene og turte nesten ikke puste da de fikk høre hvilken plass de kom på i konkurransen, det var så spennende!! (Hvis du vil vite hvordan det gikk så finner du serien på nrk sine nettsider.)

2 Ord

EventyrEirin

05.03.2013 kl.20:04

ÅH. kake! Det er hvertfall ikke lov til å blogge om kake når det er det jeg har skikkelig lyst på, og IKKE har det i hus!

Ingrid Riddervold

07.03.2013 kl.22:42

Gratulerer med dagen som var! Kaka så kjempegod ut. Hvis du kutter ut sukker men kan spise frukt, er det jo så mange søte gode ting å velge i! Druer, pære, mango mmmm :o) Ottar var søt!

Skriv noen nye ord

hits