Matlaging

SKULLE VRT PUBLISERT I GR!

Jeg gr jo for tiden p diett, og jeg kan ikke si jeg har s mye kunnskap om ernring og snne ting, og jeg er elendig p lage mat. Men jeg prver jeg s godt jeg kan. Jeg synes faktisk det er litt morsommere lage mat n, nr jeg har s mange matallergier, hehe.Tenkte vise litt hva jeg spsier for tiden. Til frokost, omtrent hver dag er det dette:



Hjemmelaget frokostblanding og appelsinjuice.

Jeg tar alltid med meg lunsj til skolen, siden det er mye enklere med matalergi, og mye billigere.



Appelsin, melkefri yoghurt og en boks med glutenfrie havregryn og rosiner. M ha med mer mat hvis jeg skal ha en lang dag p skolen, men en kort dag som denne gr det bra.

Til middag i dag ble det noe utrolig kjapt, siden jeg bare var hjemme i litt over en halvtime fr jeg mtte dra igjen.



Jeg lagde havrepannekaker. Frste gang jeg lagde de ble de veldig smaklse, og de brente seg fast, hehe. I dag ble det ikke s mye havregryn, siden jeg brukte siste rest og jeg hadde i litt kanel. I havrepannekakene bruker jeg: 1-2 egg, havregryn, rismelk og litt kanel. Mler ikke opp, bare har i og satser p at det gr bra.

Ble litt frukt mellom mltidene, og n sitter jeg og koser meg med en god kopp te. Litt kjedelig kanskje, og dette er hva jeg spiser p en veldig travel dag. Mtte prve havrepannekaker etter at jeg s flere oppskrifter p nettet, og de er overraskende gode. Etter ha gtt to uker p diett fler jeg meg p en mte lettere i kroppen. Vanskelig forklare. Hper virkelig dette virker, og gleder meg til f mer energi. Sikkert kjedelig lese om dietten min, men dere fr bare holde ut, hehe.

Ingen ord

Skriv noen nye ord

hits