Matlaging

SKULLE VÆRT PUBLISERT I GÅR!

Jeg går jo for tiden på diett, og jeg kan ikke si jeg har så mye kunnskap om ernæring og sånne ting, og jeg er elendig på å lage mat. Men jeg prøver jeg så godt jeg kan. Jeg synes faktisk det er litt morsommere å lage mat nå, når jeg har så mange matallergier, hehe.Tenkte å vise litt hva jeg spsier for tiden. Til frokost, omtrent hver dag er det dette:Hjemmelaget frokostblanding og appelsinjuice.

Jeg tar alltid med meg lunsj til skolen, siden det er mye enklere med matalergi, og mye billigere.Appelsin, melkefri yoghurt og en boks med glutenfrie havregryn og rosiner. Må ha med mer mat hvis jeg skal ha en lang dag på skolen, men en kort dag som denne går det bra. 

Til middag i dag ble det noe utrolig kjapt, siden jeg bare var hjemme i litt over en halvtime før jeg måtte dra igjen. Jeg lagde havrepannekaker. Første gang jeg lagde de ble de veldig smakløse, og de brente seg fast, hehe. I dag ble det ikke så mye havregryn, siden jeg brukte siste rest og jeg hadde i litt kanel. I havrepannekakene bruker jeg: 1-2 egg, havregryn, rismelk og litt kanel. Måler ikke opp, bare har i og satser på at det går bra. 

Ble litt frukt mellom måltidene, og nå sitter jeg og koser meg med en god kopp te. Litt kjedelig kanskje, og dette er hva jeg spiser på en veldig travel dag. Måtte prøve havrepannekaker etter at jeg så flere oppskrifter på nettet, og de er overraskende gode. Etter å ha gått to uker på diett føler jeg meg på en måte lettere i kroppen. Vanskelig å forklare. Håper virkelig dette virker, og gleder meg til å få mer energi. Sikkert kjedelig å lese om dietten min, men dere får bare holde ut, hehe. 

Ingen ord

Skriv noen nye ord

hits