En helg i april 2013

Siden jeg var så flink å trente onsdag, torsdag og fredag, ble jeg stiv som en stokk. Har heldigvis gått over nå! Det er litt godt å kjenne at man har trent, selv om det er vanskelig å komme seg opp og ned trapper, hehe. Var på konsert på fredag med en kompis. Vi dro til Orkdal, der musikklinja ved Orkdal VGS hadde konsert. Beste Jorunn går der, så måtte dit for å se på! Konserten var kjempe bra! Begge to dro derifra med et stort smil om munnen!

På lørdag var jeg på jobb, og etter morgenstellet syklet jeg hjem. Det var tungt det! Liker at sykkelsesongen har startet igjen, men det kjennes at jeg ikke har trent mye, var helt død da jeg kom hjem! Ellers ble lørdagen brukt til gåtur i det fine været, avslapping, mer jobbing og taco! På søndag var det bare å dra på jobb igjen. Er mange supersøte småe kalver nå, så det var mange som ville ha kos! Leste biologi, slappet av og lagde meg risengrynsgrøt (selvfølgelig med rismelk). Sovnet tidlig, helt utslitt, hehe. Nå har jeg fritime og gleder meg til lunsj!

Ét ord

supermarie

15.04.2013 kl.15:56

ååh jeg savner å trene meg skikkelig støl! du er forresten heldig som har sett solen igjen, her har den ikke vært på snart en uke!

Skriv noen nye ord

Aslaug

19, Hemne

Fortiden bor jeg hjemme på Kyrksæterøra og går 3 året påbygg. Jeg er glad i å trene, være med fine mennesker, drikke te, spise sunt og kose med dyr. Jobber som avløser i et kufjøs og er musikklærer ved den lokale kulturskolen. Har nok å gjøre om dagene!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits