Russetid

Jeg er som dere sikkert vet russ, og for min del så har jeg brukt russetiden så langt på litt festing, sosialt samvær, masse eksamenslesing og en heftig forkjølelse. Kjæresten min har endelig kommet hjem igjen, yay! Jeg sliter med rastløshet og en forferdelig forkjølelse, det er en veldig dårlig kombinasjon! For å si det slik, så har det ikke vært noe festing på meg de siste dagene, har ligget rett ut omtrent hele tiden. Livet har vært fint selv om jeg er syk! Har grillet, spist masse god mat, vært med fine venner, gjort unna den siste tentamenen og kost masse med kjæresten.Været har vært veldig skiftene, det er ikke akkurat så overraskende, siden jeg bor i Trøndelag. En dag blåste nesten Siri bort:

Og for de som ikke har fått det med seg, så har jeg rosa hår! Det er ikke så veldig rosa lenger, nå har det en søt sukkerspinnrosa farge. Ét ord

EventyrEirin

18.05.2013 kl.12:43

HAHAHAHA - blåsebildet av venninna di var morsomt!

Skriv noen nye ord

Aslaug

19, Hemne

Fortiden bor jeg hjemme på Kyrksæterøra og går 3 året påbygg. Jeg er glad i å trene, være med fine mennesker, drikke te, spise sunt og kose med dyr. Jobber som avløser i et kufjøs og er musikklærer ved den lokale kulturskolen. Har nok å gjøre om dagene!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits