Hva jeg har brukt de siste dagene til

På mandag fikk jeg sove lenge! Jeg våknet, slapp inn katten på rommet mitt og så tv-serier i senga på ipaden. Det var en fin start på dagen det!

Etterpå dro jeg til Trondheim en tur med Trond. Jeg hadde et ærend og etter det kjørte vi til Orkanger og kjøpte oss en god middag før vi kjørte hjem igjen. Rakk så vidt å komme hjem før jeg måtte i et møte.

På tirsdag begynte jobb uka mi. Jeg har fri fra skolen denne uka og jeg benytter den lille ferien med å jobbe så mye jeg kan. Etter å ha vært på jobb en tur fikk jeg melding av Erika og plutselig var vi på veg til Orkanger. Det var bare en liten tur, for jeg skulle på jobb igjen. Var veldig godt å finne senga da jeg kom hjem igjen! 

I dag har jeg vært på jobb, gjort unna litt forskjellige ærend, tatt fram symaskina og vært på jobb igjen. Hva dette blir får dere se når det blir ferdig. Er veldig spent på resultatet, for jeg har mine tvil om det blir bra, hehe. Jeg er kjempe fornøyd med symaskina mi og synes det er en skam at jeg ikke har fått brukt den før nå! Kjøpte den jo rett etter bursdagen min! Skal prøve å få sydd ferdig i morgen, har flere syprosjekt på gang, så det blir vell noen timer med maskina. 

En dag jeg var på jobb, regnet det fælt. Da jeg gikk forbi det ene vinduet fikk jeg se dette:Det sto en gjeng våte furtekyr utenfor døre som ville inn, hehe. De var mye gladere i dag da de lå ute i enga og solte seg. I morgen er det jobb igjen, og jeg skal jobbe til og med søndag. Må si jeg synes det er kjempe koslig å jobbe jeg! Liker å få brukt kroppen, være med dyr og høre på p3, hehe! 

Ingen ord

Skriv noen nye ord

Aslaug

19, Hemne

Fortiden bor jeg hjemme på Kyrksæterøra og går 3 året påbygg. Jeg er glad i å trene, være med fine mennesker, drikke te, spise sunt og kose med dyr. Jobber som avløser i et kufjøs og er musikklærer ved den lokale kulturskolen. Har nok å gjøre om dagene!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits