Eksamenslesing og sykkeltur

Aiaiai, det skal bli bilder av handlenettene jeg har laget, må bare få tid til å lage ferdig det jeg holder på med nå. Når det er ferdig har jeg laget tre stykker og jeg fikk masse stoff fra tante i dag!

Over til noe helt annet! I går bestemte jeg meg for å sykle hjem fra jobb. Tror aldri jeg har syklet hjem så fort før, for det striregnet hele veien! Var gjemmomvåt da jeg kom hjem. I dag syklet jeg til skolen i min fine gammelrosa kjole. På skolen fikk jeg vite hva jeg skal opp i på muntlig eksamen som er på onsdag. Jeg skal opp i norsk, noe jeg er veldig glad for! 

Etter å ha lest en del til eksamen syklet jeg meg en tur for å klarne hodet. Jeg ga alt jeg hadde og var rimelig sliten da jeg kom hjem, det var rett og slett herlig! Grunnen til at jeg har begynt å sykle en del i det siste er at jeg har lovet to speidere å være med på å sykle 5 mil i sommer. Da må jeg trene litt! Har ligget syk veldig lenge, så da må jeg hive meg rundt og begynne å trene igen. Kjenner motivasjonen er på topp! Nå skal jeg legge meg og lade opp til en ny dag med lesing i morgen, see you! 

Ingen ord

Skriv noen nye ord

Aslaug

19, Hemne

Fortiden bor jeg hjemme på Kyrksæterøra og går 3 året påbygg. Jeg er glad i å trene, være med fine mennesker, drikke te, spise sunt og kose med dyr. Jobber som avløser i et kufjøs og er musikklærer ved den lokale kulturskolen. Har nok å gjøre om dagene!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits