Den siste uken

Den siste uken har jeg vært hjemme til kjæresten min og her er det dårlig nett, så da har jeg ikke orket å blogge noe særlig. Den siste uka har jeg prøvd meg på å bake melk, sukker og glutenfrie brød og rundstykker, som ikke ble så gode. Jeg har syklet litt, jobbet mye, vært på DDE, vært vakt på fest, vært i Trondheim en tur og planlagt en telttur. Det blir desverre ingen telttur denne helgen, for her i Trøndelag øser det ned, men vi får ta turen senere! 

Her er litt bilder fra den siste uken:På søndag gjorde jeg noe jeg hadde gledet meg til lenge! Jeg hadde byttekveld med en gjeng fine jenter. Vi tok med oss klær, vesker, skjærf og sko vi ikke ville ha lenger og byttet. Etter byttinga spiste vi frukt og snakket i flere timer før vi ga alle klærne vi ikke ville ha til Fretex. Det ble hele 9 stappfulle handleposer til Fretex. Jeg byttet til meg dette skjørtet og noen flere plagg:

Er mildt sagt spurtfonøyd! Dette er både miljøvennlig og økonomisk. Jeg har shoppestopp og da passet det perfekt å ha en byttekveld. Ideen fikk jeg av Sofie og jeg håper flere blir inspirert til å gjøre det samme. Det har ikke noe å si om dere ikke har samme størrelse eller klesstil. Det var mange forskjellige klesstiler på min byttekveld, men alle sammen fikk med seg noen nye plagg hjem. 

Jeg er litt skuffet over at det ikke blir telttur med kjæresten i helga, men vi får flere anledninger! Vi skal kanskje gå dit vi egentlig skulle ligge i telt i kveld og fiske litt, så det blir uansett en kjempe fin ST. Hans-aften.

Håper alle sammen får en superfin lørdagskveld! 

Ingen ord

Skriv noen nye ord

Aslaug

19, Hemne

Fortiden bor jeg hjemme på Kyrksæterøra og går 3 året påbygg. Jeg er glad i å trene, være med fine mennesker, drikke te, spise sunt og kose med dyr. Jobber som avløser i et kufjøs og er musikklærer ved den lokale kulturskolen. Har nok å gjøre om dagene!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits