Sykkeltur

En annen ting jeg gjorde i dag var å dra på sykkeltur. Jeg hadde som mål å sykle til kommunegrensa, men så langt ble det ikke. Syklet nesten dit, og er selv veldig fornøyd. Været ble kjempefint i dag og jeg hadde tidligere bestemt meg for å sykle i dag siden jeg har hatt fri. 

Beina var tunge, men jeg ga alt. På de to bildene nedenfor har jeg stoppet der jeg snudde, og dere ser at det er ikke akkurat noe brei veg. 
Det verste med hele turen var å sykle gjennom en tunnel uten lys. Jeg hadde ikke tenkt gjennom dette på forhånd, for jeg var helt sikker på at jeg kom til å snu mye tidligere. Jeg hadde heldigvis på meg hvit t-skjorte, så det var en sjangse for at bilene skulle se meg i tunnelen. Jeg har aldri syklet så fort i hele mitt liv, som jeg gjorde gjennom tunnelen. Det var så mørkt, så omtrent ikke hvor jeg var på veien! Neste gang skal jeg helt klart ta med meg refleksvest, sånn at bilene kan se meg. Alt i alt var det en veldig fin sykkeltur. Hadde skikkelig mestringsfølelse da jeg var på vei hjem igjen!Varm, rød, glad og svett! 

Ingen ord

Skriv noen nye ord

Aslaug

19, Hemne

Fortiden bor jeg hjemme på Kyrksæterøra og går 3 året påbygg. Jeg er glad i å trene, være med fine mennesker, drikke te, spise sunt og kose med dyr. Jobber som avløser i et kufjøs og er musikklærer ved den lokale kulturskolen. Har nok å gjøre om dagene!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits